Service-ul nostru, dotat cu utilaje moderne si performante, realizam urmatoarele lucrari auto: servicii de diagnoza, reparatii motoare si componentele acestora, service si reparatii la sistemul de rulare auto si sistemul de franare, service si reparatii instalatia de alimentare si componetele acesteia, service si reparatii la instalatia electrica si de semnalizare, mecanica auto, izolari fonice, tinichigerie auto, vopsitorie.

    De asemenea oferim si alte servii care vin in sprijinul clientilor: consiliere la cumpararea unei masini noi, consiliere intretinere parcuri auto, parcare masini avariate, si altele. In cazul unui accident auto puteti apela la serviciile de tinichigerie si vopsitorie ale service-ului nostru. Specialistii nostri vor lucra rapid si eficient si ii vor reda masinii dumneavoasra aspectul initial.

    Specialisti nostri participa regulat la cursuri de pregatire profesionala. Service-ul nostru efectueaza reparatii prin contracte stabilite cu RCA si CASCO.

    In cadrul service-ului se realizeaza lucrari de mecanica si electrica auto atat pentru autoturisme cat si pentru microbuze . Atelietul auto este dotat cu aparatura speciala pentru lucrari de mecanica-electrica.

   Oferim servicii de calitate pentru diagnosticarea si intretinerea instalatiilor de aer conditionat, inlocuiri compresoare si conducte de aer conditionat, incarcare freon cu aparatura de ultima generatie.

   Serviceul nostru este centru de baterii autorizat pentru marcile VARTA si EXIDE, se realizeaza testarea instalatiei de incarcare cu tester de baterii specializat si oferim garantie de 2 ani la acumulatorii vanduti.

021 361 18 19 / 
 0772 246 167

contact@armadaservice.ro