Despre noi

       Situat în Popesti- Leordeni pe Sos Oltenitei service-ul nostru dotat ultramodern va ofera o gama larga de servicii în domeniul întretinerii si repararii autovehiculelor începând cu diagnoza auto si pâna la tinichigerie si vopsitorie.

       Pe lânga dotarile moderne si spatiul mare de care dispune atelierul nostru va oferim suplimentar si o gama de servicii care vin în sprijinul clientilor (serviciul de tractare gratuit in limita a 100km pentru clientii fideli prin progamul de asistenta A24,  consiliere la cumpararea de noi masini, consiliere întretinere parcuri auto, reparatii auto prin societatile de asigurare, parcare masini avariate).

       Principalul atu cu care ne punem în evidenta este sinceritatea si corectitudinea fata de client întarind astfel motoul “Clientul nostru stapânul nostru” si consideram ca nimeni nu poate face o reclama mai buna decât un …. client multumit.

       Suntem o echipa profesionista, având un atelier de service auto modern si o dotare de ultima generatie, presteaza în timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate urmatoarele servicii de: mecanica auto: revizii periodice; diagnoza computerizata a sistemului si a autovehiculului; reparatii si întretinere: motor, transmisie, sistem de rulare si instalatiile / anexele acestora, ITP, geometrie si incarcare si reparatii instalatii de aer conditionat .

       Societatea noastra are contracte cu principalii furnizori de piese auto de pe piata romaneasca atat pentru piese originale cat si de la alti producatori autorizati cum ar fi: Bosch, Siemens, Sachs, Boge, Ferodo, Valeo, Delphi, etc.

      Garantia pentru manopera si piesele de schimb este conform normelor în vigoare.

021 361 18 19 / 
 0772 246 167

contact@armadaservice.ro