Ford

Tranzit 2.4 TDI, 2002:

Va prezentam reparatia totala a unui motor de 2402cc care datorita intretinerii proaste, lipsei ungerii,s-a uzat foarte repede.Clientul a adus masina avind o cantitate foarte mica de ulei in motor cca 2,5litri in comparatie cu capacitatea totala a motorului cca 7 litri. Au fost inlocuite:distributia(lanturile, intinzatorul si patinele)segmentii, cuzinetii, pompa de ulei, citiva tacheti, kit de ambreaj, reparate injectoarele.

Ford Tranzit 2007

Datorita faptului ca filtrul de combustibil nu a fost inlocuit la timp si cu unul de calitate buna s au stricat injectoarele, acestea pulverizand o cantitate mai mare de combustibil decat era necesar , fapt ce a dus la spalarea pistonului si uzura acestora. Au fost inlocuite pistoanele cu unele la reparatia 1 cat si injectoarele . A fost curatat sistemul de alimentare, rezervor,conducte de combustibil.

Ford Tranzit FST

Motor care a aspirat un corp strain fapt ce a dus la distrugerea pistoanelor si zgarierea camasilor blocului. Au fost inlocuite pistoanele, cuzinetii si toate componentele uzate cat si kit-ul de distributie (lant, patine etc..) .

Ford Focus 2 Vopsitorie integrala

Au fost aplicate doua straturi de Filler si vopsea cu lac ceramic. Evident intreg procesul a fost efectuat in cabina de vopsitorie si a fost lasata la coacere timp de 2 ore.

Ford Focus 2 Motor

Motor distrus datorita filtrului de particule care desi era colmatat, proprietarul a incercat sa il regenereze in mers fapt ce a dus la distrugerea sa. A fost inlocuit motorul si inlocuit filtrul de particule.

Ford Fiesta WRC Vopsitorie integrala

Masina de WRC cu multe componente din plastic si fibra a fost adusa pentru vopsitorie integrala si reparat cateva componente . Au fost aplicate 2 straturi filler si vopsitorie la cabina de vopsit .

021 361 18 19 / 0731 320 968
 0772 246 167

contact@armadaservice.ro